Home Bedste restaurant, Familie restaurant, Mad og drikke • Bedste græske restauranter i Melbourne

Bedste græske restauranter i Melbourne

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor græske guder så så smuk? Nå, vi tror, det er fordi grækerne har en smag for god og sund mad. Moderne græsk madlavning gør omfattende brug af grøntsager, olivenolie, korn, fisk, vin og kød. Umm vin og grøntsager, sandsynligvis det er, hvor hemmeligheder er skjult! Så hvis du ønsker at glød på dit ansigt, så prøv at spise ude på nogle af restauranterne i Melbourne. Vi kan ikke sikre, at du ville begynde at ligne en af disse guder, men du helt sikkert vil få et stort smil på dit ansigt, som vil gøre dig se uvægerligt smuk.

Michael Stern-2013

Eksperimenter er noget, som din smag-knopper absolut ville elske og stalaktitter Greek Restaurant er det bedste sted at gøre netop det! Det betragtes som en af de mest populære græske restauranter i Melbourne, som er kendt for sin lækre udvalg af mad og fremragende service. Så har vi Gazi, en de snarere mest interessante græske restauranter i Melbourne, hvor du kan forvente nogle lækre alligevel lys græske køkkener i en udsøgt fin-spise indstilling. Og når du vil vanvittigt at have nogle autentiske dips, blæksprutte, saganaki, calamari og varmt pitabrød, ville du være at gøre en stor fejl, hvis du ikke har booket dine tabeller her! Glem ikke at forkæle dig selv med en indbydende orange kage dessert på Salona på Swan Street., En af de, der er kendt for sin utroligt varm atmosfære og venlig service, bortset fra de traditionelt fremstillede græske Køkkener, som de tjener. De bar borde og udendørs lounges på Bahari.

Michael Stern-2014

Den græske ganen er altid boblende med spænding og dermed er det altid tilrådeligt at bestille dine tabeller, når du planlægger at nyde en græsk måltid her. Og når du endelig har gjort det der, så glem ikke at prøve den chargrilled blæksprutte; det er simpelthen lækre, og vi vil vædde på du ville komme tilbage for at prøve det igen. Ikke underligt, hvorfor de anses for at være en af de bedste græske restauranter i Melbourne. Hvis souvas er på dit sind, ville du aldrig har stødt på en række souvas, som dem, der serveres på Kalamaki.

Author:Victor Camilo

Leave a Reply