Home Bedste restaurant, Familie restaurant, Fornøjelig ferie, Mad og drikke, madlavningskurser • Fødevarer er appetitvækkende, når du er i Dubai.

Fødevarer er appetitvækkende, når du er i Dubai.

For en ægte foodie, er der ingen sincerer kærlighed end kærligheden til mad. Formålsbestemte Emirat-Dubai, er en mosaik af multinationale køkkener med mere end syv tusinde restauranter, der serverer op til 200 sorter af menuer og en hjertevarmende gæstfrihed.

Ikke desto mindre, Dubai har alt for at opfylde dine sult veer, fra søde lækkerier til midnat snacks, alt er let opnåelige fra hele verden, uden at turde for langt fra dit hjem. Byen er et must-besøg destination for enhver smag explorer. Det er et dyk ind i et stort hav af utallige sundhedskvalitet steder at spise. Dog er menuerne ikke kun begrænset til Mellemøsten liste med valgmuligheder. Også, det er usædvanligt bekvemt at finde internationale fødevarer, der indeholder Mexicansk / kinesisk / indisk / marokkanske osv, udarbejdet i autentiske måder af regionale kokke. Med en stadigt voksende tilstrømning af expats og turister i varieret etnicitet der har startet tildeling mad sin grund, har allerede hyldet Dubai en enestående gastronomisk hub.

Lars Plougmann-2009

For at nævne et par stykker, har celebrity kokke like Jamie Oliver, Gary Rhodes, Silvena Rowe, Pierre Gagnaire Sanjeev Kapoor, Yannick Alleno, der har uindpakket deres franchise i byen manifesterede Dubai som en ideel kulinarisk destination. Her diners får en chance for at opleve nogle af de øverste autentiske præparater, der er for det meste serveres på overdådige skranker af Sheikh Zayed Road. Uanset om du er på jagt efter en veganer eller en veggie køkken eller hvis du er en kød elsker, er der altid en ny hub med en ekstraordinær sæt af valgmuligheder for at opleve. Selvom, kunne nogen bogstaveligt gå på en amok fra caféer til barer og flere andre steder bare for at afprøve særlige delikatesse. Ikke begrænset til high-end spisning på taget af Burj, men også i gaden side leddene er beslægtet med nødt til at behandle dine smagsløg. Det være sig en Shawarma eller Biriyani, Zafrani Te eller Shisha, byens spisesteder har nok at tilbyde dig på et fad.

Phil Campbell-2009

Desuden at fremme madkultur, Dubai har også et par restauranter som Al Dhiyafa, Al Muna, Boulvar, Cappuccino, Dusit Deli, Mistral, Sloane, Zaatar W Zeit, som tjener 24-timers spisning med internationale valg af køkkener. I denne by, et stort antal af befolkningen afhænger leverancer og hurtig bites. Til dette, et par brugervenlige apps såsom Zomato, og Time Out Dubai, giver en ubesværet adgang til de steder af restauranter og hjælpe brugere i filtrering af steder som pr deres disposition, køkken, budget, eller afstand. For sikker på denne pragtfulde række multinationale køkkener er, hvad du næppe ville opdage på ethvert andet sted på én gang end i Dubai.

Author:Victor Camilo

Leave a Reply