Home Ferie, Snacks • Ferie mad og snacks

Ferie mad og snacks

Ferie tid er altid forbundet med fødevarer. Hvis søvn er ikke på nogens sind så fødevarer ville være. Man kan virkelig ikke forestille mig en ferie med nogle store mund sydende delikatesser. Ost bolde er en stor ferie mad og fine forretter også. Deviled skinke, Pecan Cheese Balls og almindelig ost bolde er alle god appetitvækkere for en ferie mad. Fra syd er der den foretrukne Benediktiner spredning. Agurk creme spredes på afrundet brød og tilføjede derefter med peber før servering.

Hvis du ønsker at gøre din ferie ideal og omkostningseffektiv, book dit fly i dag med BravoFly. Hjemmesiden hjælper dig søge de billigste flybilletter til over 350 flyselskaber, hvor listen omfatter Wizzair , Easy Jet, Vueling etc.

Djævleæg er en anden nice item skal forkyndes som appetitvækkere. Dette er ikke en vanskelig opskrift og kan gøres komfortabelt og i god tid også. Efter kogning æggene hårde, fjerne æggene fra vand og lad dem køle. Det næste skridt er at skrælle æg og æggene derpå skåret med en skarp kniv langs. Blommesækken fjernes derefter fra æggene og anbragt i en plastpose og tilsættes sennep, salt og mayonnaise. Posen forsegles derefter og blandingen Mos. Blandingen hældes derefter i æggehvider, fylder rummet af blommen. Æggene bliver derefter drysset med paprika og derefter er klar til at blive serveret.

En anden lækre appetitvækker kunne være figner med gedeost. Figurerne er velsmagende og nærende og smage godt med mange andre fødevarer. Man skal købe figner, som er frisk. Dette kan gøres ved at lede efter figner som klare farver og ikke har nogen blå mærker, som kan ses. For at forberede denne fine ferie mad fignerne skæres på langs, efter at de har renset i koldt vand. Stilken fjernes. Lommen inde figen er proppet med valnødder og ost. Hvad går inde i munden bogstaveligt smelter.

En anden frugt, der kan være en stor appetitvækker er ferskner. Disse slags forretter er sjovt, som kan spises i stående stilling og er fantastisk at have, når man er hengive i en samtale.

Author:Victor Camilo

Leave a Reply