Home Berømte Restaurant, Sund madlavning • Tips til at vælge en god kommerciel produktlinjer for din virksomhed

Tips til at vælge en god kommerciel produktlinjer for din virksomhed

 - 

Men valget ofte forekommer uendelig, hvis det var shopping handelspartnere intervaller. Forskellige former, priser, størrelser, specifikationer og funktioner kan efterlade en person følelse overvældet og uinformerede. Nogle kunder måske ikke engang ved, hvor at starte søgningen.

Restaurant og tunge

Trading intervaller er store sorter, at også disse krav i restauranten, der vil blive anvendt. Men disse to sorter var, vanskelige og restaurant skat. Hospitaler, hoteller, institutioner, skoler og nogle high-volume restauranter ville bruge tunge enhed. Disse omfatter, ud over højere energiproduktion og mindre tilberedningstid. De fleste kæder og restauranter at få en anstændig kvalitet restauranter sender.

Herry Lawford-2008

Derfor enheder vedvarende tung på grund af højere gas ventiler giver mulighed for nem kombination med andre komponenter. De kunne være store enheder til hinanden for at skabe en stor mængde af køkkener. Disse enheder er bygget til at modstå styrken af både forbrug og koste mere up front, og gebyrer. Desuden ville den højere energi output betyde, at der ville være en højere energiomkostninger.

Restaurant-duty kommercielle områder var velegnet til fritstående modeller. Disse ydeevne og næsten BTU skrappe standarder. Det ville være til rådighed til en økonomisk pris. De er billigere og lavere gebyrer. Uanset om de ikke mere er dyre at installere. De kan ikke tåle tunge brug og højtydende enheder.

 

Dave Collier-2014

Konfigurationer

Måske de øverste brændere og åbne et sæt af pander. Varmluftovn kan tilsættes til standard ovn base.

I stedet for at være en forfatter, kan du også vælge en bageplade på den øverste del eller i hele provinsen. Dette er en flad metalplade fremstillet af stål, aluminium eller støbejern. Maden tilberedes direkte på toppen. Dette vil give mere mad madlavning på samme tid. Du bør kigge efter den store fede trug simple, rene, termostater præcis temperaturstyring, manuelle ventil controllere bruger et reguleret temperaturstyring og en teflon eller overflade.

åbne brændere

Åbent brænder kommercielle områder ville være det bedste valg for de fleste professionelle køkkener. De ville give øjeblikkelig varme, der svæver over. Du bør kigge efter de let aftagelige top bageovne, stjerne eller ring brændere, og højden af hver indikator, hver skrive en række flamme. Derudover må vi overveje BTU rating.

 

Author:Victor Camilo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*